Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 06/09/2019
9:45 am - 12:30 pm

Categorieën Geen Categorieën


     Workshop    

Overtuig de overtuiging”

Iedereen heeft en leeft met overtuigingen. Over van alles en nog wat. Bewust of onbewust. Meegekregen vanuit de opvoeding, de cultuur, religie, traditie of onszelf eigen gemaakt.
De ene overtuiging bekrachtigt ons om “goed” te leven/ goed te doen en een andere overtuiging beperkt ons in ons welzijn.
Aan de hand van oefeningen en dialogen ga jij in deze workshop bestaande (persoonlijke en algemeen maatschappelijk bekende) overtuigingen onder de loep genomen.
We gaan samen op ontdekkingsreis in onze mind, zoeken, vinden, herkenning en erkennen de overtuigingen die ons dagelijks leiden in ons gedrag. Hier creëren wij bewustzijn op. Door alle overtuigingen te ontrafelen kunnen we naderhand overgaan tot ombuigen. Deze overtuigingen hebben effect op jouw emotionele huishouding, maar ook op het fysieke welzijn. Op al die lagen gaan we verbetering aanbrengen. Door los te weken, om te buigen, te behandelen en los te laten.
Vanuit de rol van ‘waarnemer’ en ‘onderzoeker ga jij vervolgens in de rol van regiehouder met de ontrafelde overtuigingen aan de slag.
Vanuit mildheid en zonder oordelen ga jij na wat jouw overtuigingen voor jou betekenen, welke waarde ze hebben, of jij ze vast wil houden en of veranderen. Elke overtuiging die belemmerend werkt in jouw leven kan jij in deze workshop her-programmeren in jou mentale systeem. Zodat jij refreshed weer kunt genieten van ruimte in je hoofd en lichaam. Elke positieve en bekrachtigende overtuiging kan jij doormiddel van een oefening in deze workshop verstevigen.
De waarde van ons dagelijks leven wordt bepaald door de overtuigingen die wij, vaak onbewust, hanteren. Behoorlijk bepalend dus!
Waarom zou je dan niet de regie nemen en je overtuigingen onder de loep nemen?

In deze workshop gebruiken we technieken uit NLP, Emotionele Psychologie, Enneagram en lichaamswerk.

Doelgroep:
Voor iedereen:

  • die zich suf piekert en dit wil remmen
  • een hoger zelfbeeld wil creëren
  • innerlijke rust wil ervaren
  • een positieve kijk op de wereld wil aanleren
  • vanuit liefde naar zichzelf wil leren kijken
  • met zachtheid naar de omgeving wil kijken en handelen

Kom jouw overtuigingen transformeren en ervaar hoe bevrijdend dat is!

Aanmelden:
via het contactformulier, via tel. 06-40361318 of stuur een mail naar info@www.metjamila.nl. Drankjes en lekkers zullen klaar staan!
Data en tijden:
6, 3 of 20 september van 9.45 tot 12.30 uur
4, 18 of 25 oktober 13.15 tot 16.00 uur
Investering:
€55,= incl. BTW, drinken en lekkers.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]