EIK

  • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van zelf te leven?
  • Dat je de controle mist over je eigen leven?
  • Weet je niet meer zo goed hoe jij je levenspad vervulling kunt geven?
  • Ervaar je belemmeringen die zich niet snel lijken op te lossen?
  • Verlang je naar een energiek en zinvol leven?

Als life coach bij ‘Met Jamila’ kan ik jou helpen bij het vinden van antwoorden en inzichten bij dit soort vragen.

Enneagram Integratie Kunde (EIK)

In mijn sessies maak ik gebruik van de EIK methode. EIK staat voor Enneagram Integratie Kunde. Het enneagram is een persoonlijkheidsmodel waar in 9 persoonlijkheidstypen worden beschreven. Het enneagram geeft inzicht in gedrag en onbewuste patronen. Met deze methode kunnen emotionele blokkades snel worden opgespoord. De EIK methode gaat diep en werkt door op verschillende levensgebieden fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel en niveaus.

Emotionele bagage uit het verleden

Als life coach help ik je bepaalde blokkades en denkpatronen te onderzoeken, herkennen en op te heffen. Mijn aandacht zal ook zeker uitgaan naar het bloot leggen van jouw kwaliteiten en het aanspreken van jouw potentieel. Waardoor jij je essentiële kracht weer kunt hervinden.

Contact

Naast het werken als Lifecoach, werk ik ook als kindercoach met/voor gezinnen in Amersfoort.

Daarnaast werk ik ook voor bedrijven en geef ik workshops. Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of heb je eerst nog vragen over mijn werkwijze? Neem dan contact met me op. Je kunt me telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-40 36 13 18 of maak gebruik van het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This