Gezinscoach Amersfoort

De dynamiek binnen een gezin is belangrijk voor het functioneren van het gezin als geheel. Wanneer ruzies en spanningen de boventoon voeren, leidt iedereen hieronder. Als gezinscoach in Amersfoort kan ik jullie hierbij helpen.

Coaching met behulp van enneagram

Ik ben Jamila el Mansouri en werk als gezinscoach in Amersfoort. In mijn coaching maak ik gebruik van de EIK methode, Enneagram Integratie Kunde. Met behulp van de 9 in het enneagram omschreven persoonlijkheidstypen breng ik jullie gezin in kaart. De gedachte hierachter is dat verschillende persoonlijkheidstypen kunnen botsen en daardoor elkaars minder goede eigenschappen versterken. Door naar de interactie tussen de gezinsleden te kijken, maar ook naar de interactie met de buitenwereld zoals op school, kunnen de verstoringen in kaart gebracht worden.

Vanuit eigen kwaliteiten en met wederzijds respect

Verstoringen kunnen ontstaan doordat de gezinsleden hun eigen kwaliteiten niet (her)kennen en in kunnen zetten. Deze dienen blootgelegd te worden eerst. Dan is het een kwestie van inzetten van die kwaliteiten, die vaak direct natuurlijk aanvoelen. Omdat het diep van binnen komt, stroomt de positieve energie al snel. Alle betrokkenen kunnen door het ontdekken van elkaars kracht zich vanuit liefde weer verbinden. Door vanuit verbinding, de eigen kwaliteiten en met wederzijds begrip met elkaar te communiceren en te ZIJN, kan de harmonie in het gezin hersteld worden. Ik weet als gezinscoach met liefdevolle confrontatie tot de kern door te dringen. Ik schuw niet om een spiegel voor te houden maar doe dit altijd op warme en respectvolle wijze.

Mental coaching

Ook volwassenen kunnen terecht bij coachingspraktijk Met Jamila. Loop je vast in je persoonlijke groei of kamp je met blokkades uit het verleden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef ook workshops en teamtrainingen bij organisaties. Ook individuele sessie bij bedrijven behoren tot de mogelijkheden.

Share This