Persoonlijk leiderschap training

Heb jij ook van die momenten dat jij je reacties in bepaalde situaties achteraf heel anders had willen zien? Of zijn er voor jou steeds weer die lastige situaties waarbij je niet in staat bent te reageren? Dat jij je overvallen, overrompelt en overruled voelt?

Zou jij graag daar van af willen? En in staat zijn om assertief en liefdevol te reageren? Voor jezelf op te komen en je niet door anderen uit het veld te laten slaan?

Dan is een persoonlijk leiderschapstraining een goede stap. Hiervoor kun je terecht bij Met Jamila.

Voor iedereen geschikt

Een persoonlijk leiderschap training klinkt als iets voor managers. Toch is deze training voor iedereen geschikt. De training heeft betrekking op hoe jij jezelf leidt. Hoe jij regie voert op je dagelijkse staat van zijn en handelen. Hoe jij ervoor zorgt dat jij bent en handelt naar jouw innerlijke kracht. Dit kan betrekking hebben op je werkende leven maar ook op persoonlijk vlak. Veel zaken die aan bod komen in een persoonlijk leiderschap training hebben betrekking op alle aspecten van je leven. Want we nemen onszelf mee in elke situatie. En dus ook onze gedragspatronen en beperkende overtuigingen.

Vanuit een specifieke hulpvraag en met verdieping

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een beter balans tussen werk en privé? Of wil je jouw communicatie en samenwerking verbeteren? Dit zijn allemaal onderwerpen die in een persoonlijk leiderschapstraining aan bod kunnen komen.

Deze training wordt zowel in groepsverband als individueel aangeboden.

Wil je meer informatie over de persoonlijk leiderschapstraining of ben je op zoek naar een life coach? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. Wil je direct een afspraak maken? Ook dat is mogelijk. Je kunt me telefonisch bereiken op nummer 06-40 36 13 18 of maak gebruik van het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This