Persoonlijke groei

 

Moeilijke periodes in ons leven

Iedereen heeft wel eens een periode dat het in het leven niet naar wens gaat.

  • Loop je vast op een bepaald gebied in je leven?
  • Voel jij je niet in balans?
  • Kun je niet de persoonlijke groei realiseren die je wenst?
  • Voel jij je futloos?
  • Of loop je vast in je loopbaan?
  • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van zelf te leven? Dat je de controle mist over je eigen leven?
  • Weet je niet meer zo goed hoe jij je levenspad vervulling kunt geven?
  • Ervaar je belemmeringen die zich niet snel lijken op te lossen?
  • Verlang je naar een energiek en zinvol leven?

Als life coach bij ‘Met Jamila’ kan ik jou helpen bij het vinden van antwoorden en inzichten bij dit soort vragen.

Ik help je graag bij het worden van de persoon die jij in essentie bent.

En bij het leren leven van het leven dat voor jou bedoelt is.

Je bent van harte welkom in mijn coachingspraktijk Met Jamila.

 

Emotionele bagage (uit het verleden)

Veel mensen lopen vast wanneer gevoel, gedachten en handelen geen samenhang kennen. Je doet dingen omdat ze van je verwacht worden, maar niet omdat je hart daar ligt. Of je weet wel hoe je moet reageren in een bepaalde situatie, maar toch lukt het niet in de praktijk. De kans is groot dat je wordt belemmerd door je eigen emotionele bagage. Opgedane ervaringen in het verleden zorgen voor blokkades, onbewuste gedragspatronen en overtuigingen die voor jou niet (meer) dienend zijn. Deze blokkades zorgen ervoor dat jij wordt beperkt in je persoonlijke groei. Het is dus zaak om deze blokkades op te heffen om zo de door jou gewenste persoonlijke groei te realiseren.

 

Verlies van onze essentie door blokkades

We raken onze essentie allemaal weleens een beetje kwijt. Door een opeenstapeling van ervaringen en patronen kun je steeds verder wegdrijven. Door terug te keren naar je essentie kun je zien wat echt belangrijk is voor jou.

Hoe wil jij je leven leiden? En hoe zorg je ervoor dat je hart, hoofd en handelen op één lijn komen en blijven?

Samen met jou ga ik op zoek naar deze blokkades. Daar moet eerst inzicht in ontstaan, om ze vervolgens te kunnen behandelen en opheffen. Stap voor stap leg je de jasjes van beperkingen af en ga je op weg naar de essentiële kracht in jou.

 

Enneagram Integratie Kunde (EIK)

In mijn werkwijze maak ik gebruik van de EIK methode. EIK staat voor Enneagram Integratie Kunde. Het Enneagram is een persoonlijkheidsmodel waarin 9 persoonlijkheidstypen worden beschreven. Het Enneagram geeft ons inzicht in gedrag en onbewuste patronen. Met deze methode kunnen emotionele blokkades snel worden opgespoord en behandeld. De EIK methode gaat diep en werkt door op verschillende levensgebieden (op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel en niveaus). Daardoor kan je beperkingen opheffen en jezelf vrijer ontwikkelen naar je essentiële kracht.

Als life coach help ik jou de blokkades en denkpatronen te onderzoeken, te herkennen en op te heffen. Mijn aandacht zal ook zeker uitgaan naar het bloot leggen van jouw kwaliteiten en het aanspreken van jouw potentieel. Waardoor jij je essentiële kracht weer kunt hervinden.

Contact

Wil je meer informatie over mijn coachingspraktijk Met Jamila? Neem dan contact met me op. Je kunt bij mijn praktijk ook terecht voor workshops zoals een persoonlijk leiderschap training.

Naast het werken als Lifecoach, werk ik ook als kindercoach met/voor gezinnen in Amersfoort.

Tevens werk ik voor bedrijven en geef ik workshops. Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of heb je eerst nog vragen over mijn werkwijze? Neem dan telefonisch contact met mij op of vul het onderstaande contactformulier in.

[wpforms id=”1061″]

Share This